Verhuur

Licht & Geluid

Bent u op zoek naar een leuke, betaalbare drive-in discotheek, dan kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden. Afhankelijk van uw te besteden budget hebben wij voor u altijd een passende oplossing. Door onze professionele samenwerking met verschillende bedrijven kunnen wij U verschillende soorten geluidssets aanbieden. dit gebeurt op aanvraag.

Wij verzorgen met onze drive-in shows al uw feesten, partijen, openingen en nog veel meer. Alles is mogelijk van een klein feest tot feesten zo groot als u zelf wilt. De sets worden gecategoriseerd opgebouwd in verschillende types. Ook kunnen wij uw complete thema feest voorzien van aankleding. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Onze DJ’s zijn ook in te huren voor cafe’s, discotheken, tentfeesten etc.

Schaatsbanen

X-Plosion kan u de duurzaamste schaatsbanen leveren op aanvraag. Deze zijn millieuvriendelijk omdat wij niet hoeven te vriezen. Hierdoor krijgen wij ook een kortere opbouwtijd. Deze schaatsbanen kunnen zowel binnen als buiten liggen. Wij hebben hiermee al verschillende TV Projecten gedaan, waaronder: de BZT Show, Z@PP Live, de koningsvaart en nog veel meer…

Ooievaarsnest

Een ooievaarsnest is op aanvraag te huur bij de komst van een kind.

Bent u naar iets speciaals op zoek?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!